Oefeninterland Frankrijk – Nederland live bij SBS6 en Radio 1

voetbalIn aanloop naar het WK-voetbal in BraziliĆ« speelt het Nederlands elftal een viertal oefenwedstrijd. Vanavond speelt ‘Oranje’ in Parijs tegen Frankrijk. 

De wedstrijd is live te volgen via televisie en radio. De uitzending op SBS6 begint om 20.30 uur de wedstrijd begint rond 21.00 uur. Leo Oldenburger voorziet de wedstrijd van commentaar. Hans Kraaij jr. doet verslag vanaf het veld. Ronald de Boer zal de wedstrijd analyseren.

Radio
De wedstrijd is vanaf 21.00 uur live te beluisteren op NOS Langs de Lijn op Radio 1. Bas Ticheler en Jack van Gelder voorzien de wedstrijd van commentaar.

Geen namen op de nieuwe shirts
Voor de televisiekijkers: het Nederlands elftal speelt woensdagavond in Parijs tegen Frankrijk zonder namen op de shirts. Voetbalbond KNVB en kledingsponsor Nike hebben een nieuw shirt  voor het WK gelanceerd en willen dat de focus op het team ligt en niet op de persoon die het shirt draagt.

De overige oefenwedstrijden in aanloop naar het WK voetbal in BraziliĆ« zijn ook te zien op SBS6. Op 17 mei speelt Nederland tegen Ecuador en op 31 mei is Ghana de tegenstander. De laatste oefenwedstrijd wordt op 4 juni in de Amsterdam ArenA tegen Wales gespeeld. Dit is de zogenaamde “uitzwaaiwedstrijd”.