Oefeninterland Nederland – Italië live bij SBS6 en Radio 1

voetbalVanavond speelt het Nederlands elftal in de Amsterdam Arena een oefeninterland tegen Italië. SBS6 zendt deze wedstrijd vanavond live uit via televisie en Internet. Ook Radio 1 is van de partij.

 

 Jan Joost van Gangelen praat met analisten Ronald de Boer en Pierre van Hooijdonk in de studio over de wedstrijd in de Arena. Nederland – Italië is vanaf 19.50 uur te zien bij SBS6.

De oefeninterland tegen Italië is een mooie krachtmeting in opwachting van de kwalificatiewedstrijden tegen Estland en Roemenië eind maart. De eerste prioriteit van Oranje ligt immers bij de kwalificatie voor het grote toernooi in Brazilië. Aan de steun van de supporters zal het niet liggen aangezien de Arena al bijna is uitverkocht. Hans Kraay jr. staat langs de lijn klaar om de internationals voor en na de wedstrijd om een reactie te vragen. Het commentaar is van Leo Oldenburger.

De wedstrijd is ook live te volgen op Internet via: http://www.sbs6.nl/voetbal. Tevens kan er gebruik worden gemaakt van de dienst SBS6+ om extra informatie over de wedstrijd via het “tweede scherm” te vekrijgen. Nederland – Italië: Woensdag 6 februari om 19.50 uur bij SBS6

Radio 1
Op de publieke nieuws- en sportzender Radio 1 is ook een live verslag te horen van de oefenwedstrijd tussen Nederland en Italië. Het commentaar is hier in handen van Jack van Gelder en Bas Ticheler. Radio 1 is in heel Nederland te ontvangen in de ether, kabel, digitale radio en Internet