Sparta Stadion - Het Kasteel

Oefenwedstrijden Ajax en Feyenoord live op televisie

(update) Zowel Ajax als Feyenoord spelen vandaag oefenwedstrijden in aanloop naar de tweede seizoenshelft van de Eredivisie. Deze oefenwedstrijden zijn live te volgen op televisie.

Oefenduels Ajax op Ziggo Sport

Ajax speelt tijdens het trainingskamp in Portugal twee oefenwedstrijden. Deze wedstrijden worden vandaag, zaterdag 13 januari, gespeeld in het Estadio Municipal de Albufeira. Om 13:00 uur staat het Deense Lyngby BK tegenover de club uit Amsterdam en om 16.15 uur treedt de ploeg van de nieuwe trainer Erik ten Hag aan tegen het Duitse MSV Duisburg. Beide duels worden live uitgezonden op Ziggo Sport.

Ziggo Sport

Ziggo Sport is te zien voor alle abonnees van kabelaar Ziggo zonder meerkosten op kanaal 14. Fans zonder abonnement bij Ziggo kunnen terecht bij de betaalzender Ziggo Sport Totaal. Via het kanaal Ziggo Sport Select zijn beide oefenwedstrijden van Ajax te zien.

Oefenwedstrijd Feyenoord op FOX Sports

Feyenoord is bezig met een trainingskamp in het Spaanse Marbella. Betaalzender FOX Sports zendt vandaag het oefenduel tussen Feyenoord en FC Luzern live uit via FOX Sports 1. De uitzending begint om 15.55 uur.

Livestream RTV Rijnmond

Ook de regionale omroep RTV Rijnmond zendt het oefenduel tussen Feyenoord en FC Luzern live uit. Via de website van de regionale omroep zal de wedstrijd worden getoond via een livestream.  Sinclair Bischop verzorgt vanuit het Spanje het radioverslag.

Klassieker

Op zondag 21 januari aanstaande staat de klassieker in de Eredivisie tussen Ajax en Feyenoord op het programma. Deze wedstrijd zal dan weer live te zien zijn op FOX Sports Eredivisie.