Handbal: Olympisch Kwalificatie Toernooi live op Ziggo Sport

Het Olympisch kwalificatie toernooi (OKT) van de Nederlandse handbalsters is komend weekend live te zien op Ziggo Sport. Het toernooi wordt gespeeld in het Franse Metz en is de laatste kans voor de handbalsters om een ticket te bemachtigen voor de Olympische Spelen in Rio de Janeiro.

OKT

Een plaats bij de eerste twee bij het OKT in een toernooi met Frankrijk, Japan en Tunesië betekent deelname aan de Olympische Spelen in Rio de Janeiro. Nederland plaatste zich nog nooit voor het grootste meerdaagse sportevenement ter wereld.

Ziggo Sport

Ziggo Sport, de gratis sportzender voor abonnees van kabelaar Ziggo, zendt de wedstrijden van de handbaldames van Oranje live uit. Vanavond is de eerste wedstrijd te zien tegen Frankrijk. De wedstrijd begint om 19.00 uur. Zaterdag zendt de sportzender om 16.45 uur de wedstrijd tussen Japan en Nederland uit en zondag om 17.45 uur is de wedstrijd tussen Tunesië en Nederland live te zien bij het kanaal. De sportzender is voor alle Ziggo-abonnees te ontvangen op kanaal 14 van het digitale televisiepakket.

Naast Ziggo Sport zijn de wedstrijden ook te volgen via andere aanbieders via betaalzender Ziggo Sport Totaal.

Jack van Gelder

Verslaggever Jack van Gelder is ter plekke in het Franse Metz om vanuit daar sfeerrapportages te maken. Journalist Marc Neven maakt een documentaire over de olympische droom van de handbalsters en vergezelt Jack in Frankrijk. Raymond Koning verzorgt het commentaar bij alle duels.

Wereldkampioenschap

Het Nederlandse damesteam handbal behaalde tijdens het wereldkampioenschap vorig jaar een tweede plaats. Ook toen zond Ziggo Sport alle wedstrijden van het Nederlandse damesteam live uit.

Eén reactie

  1. Zo gratis is die zender niet hoor, je moet toch minimaal een abonnement van een Euro of 18 hebben…….

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.