Omroep 3ML start donateursactie

lokaleomroepLokale omroep Omroep 3ML is gestart met een donateursactie ‘Vrienden van 3ML’.  Dit bericht de lokale omroep van Maasgouw en Leudal in een persbericht.

De programma’s van de lokale 3ML in Maasgouw en Leudal mogen zich verheugen in een grote belangstelling. Meer dan de helft van de inwoners van de twee gemeenten is een regelmatige kijker of luisteraar. Dit prachtig resultaat is te danken aan de grote inzet en veel enthousiasme van de vrijwilligers en medewerkers. Rob Hompe van Omroep 3ML: “Daarmee zijn wij er nog niet. Het is ook noodzakelijk om te blijven investeren in opleidingen, nieuwe technieken en nieuwe apparatuur. Wij zijn er van overtuigd dat wij alleen daardoor onze programma’s kunnen laten voldoen aan de hoge eisen die in deze tijd aan een lokale omroep mogen worden gesteld. Ons streven kost geld, veel geld.”

De lokale Midden-Limburgse omroep is daarom gestart met ‘Vrienden van 3ML.’ Belangstellenden kunnen Omroep 3ML steunen door donateur en Vriend te worden van de Omroep. Dat kan al voor een minimumbedrag van € 20,– per jaar. Het staat donateurs uiteraard vrij om meer te geven.

Rob Hompe van Omroep 3ML: “Er zijn vele voordelen als ‘Vriend van Omroep 3ML’ Omroep 3ML is door de Belastingdienst erkend als een ANBI-instelling. Dat betekent dat, als u voldoet aan de fiscale eisen, u uw bijdrage in mindering mag brengen op uw belastbaar inkomen. Maar er zijn nog meer voordelen. U ontvangt twee keer per jaar het glossy magazine ‘Vrienden van de Omroep 3ML’, waarin u geïnformeerd wordt over het wel en wee van de lokale omroep. Heel interessant voor u in dit magazine zijn de vele aanbiedingen van lokale adverteerders, die u aangenaam zullen verrassen.” Tevens wordt er jaarlijks een ‘Meet & Greetdag’ georganiseerd waarbij medewerkers van de omroep aanwezig zullen zijn evenals optredens van bekende artiesten. Hompe vervolgt: “Indien donateurs dat wensen, draaien wij in de week van de verjaardag een plaatje. Voor een familieadvertentie mag een donateur twee keer per jaar kopie inleveren voor onze kabelkrant.”

Een antwoordkaart om ‘Vriend van Omroep 3ML’ is te vinden op de website van Omroep 3ML, www.3ml.nl. (Persbericht)