Omroep Rijswijk en Feel Good bundelen krachten

radioDe lokale omroep van Rijswijk, Omroep Rijswijk gaat een samenwerking aan met de lokale omroep voor de buurgemeente Pijnacker-Nootdorp: Feel Good Radio / Televisie.

 

Dit maakten de omroepen vandaag bekend. Deze samenwerking gaat plaatsvinden op terreinen als organisatie, techniek en nieuwe ontwikkelingen. “Het behoud van de eigen redactionele identiteit is uitgangspunt van deze krachtenbundeling en geborgd in de mediawet.”, aldus het persbericht.

De afgelopen maanden heeft het bestuur van Omroep Rijswijk gesprekken gehad met diverse lokale omroepen in de regio, hierbij kwam naar voren dat Omroep Rijswijk en FeelGood Radio/TV niet alleen de meeste overeenkomsten hebben, maar elkaar ook dusdanig aanvullen, dat sprake is van een duidelijke synergie, die ten goede komt aan de luisteraars.

“Op termijn zal deze samenwerking leiden tot versterking van beide lokale omroepen, waardoor beide lokale omroepen zich kunnen positioneren in het hoogste segment van de landelijke lokale omroepen.”, aldus het persbericht.