Omroep West start nieuw online radiostation: Parkroad Café 24/7

De publieke regionale omroep Omroep West heeft een nieuw online radiostation gelanceerd: Parkroad Café 24/7. De online radiozender komt voort uit het radioprogramma Parkroad Café op 89.3 Radio West.

Parkroad Café

Parkroad Café is elke vrijdagavond te horen op de regionale radiozender en wordt gepresenteerd door Erik Kuijlaars en rashagenees Fred Zuiderwijk. Kuijlaars is geen onbekende in de muziekscene. In zijn Parkroad Studio in Voorburg heeft hij ongeveer alle muziekgrootheden der aarde al mogen ontvangen.

Succes

Dat het programma een succes is, bleek wel uit de meerdere malen uitverkochte concertzaal De Boerderij in Zoetermeer, waar het programma regelmatig werd opgenomen. Ook werd in augustus 2015 een groot concert georganiseerd met live optredens van onder anderen George Baker, Hans Vermeulen, Klaassen & Van Dijk, Robert Jan Stips en Thijs van Leer met Focus. Dat het publiek graag luistert naar muziek die niet meer elke dag op de radio is te horen werd wel duidelijk.

Online radiozender

Daarom is vanaf vandaag het nieuwe online radiostation Parkroad Café 24/7 te beluisteren. Een muziekzender die zich richt op de oudere jongeren. “Het werd tijd voor een muziekstation met échte muziek, gemaakt door échte muzikanten, waarvan een groot deel afkomstig is uit onze regio”, aldus bedenker Erik Kuijlaars. “Dit nieuwe radiostation is een logisch vervolg op de vraag naar muziek voor de wat oudere doelgroep,” aldus Omroep West hoofdredacteur Renzo Veenstra. “Er is zoveel moois, maar het wordt op zo weinig zenders nog gedraaid. Parkroad Café 24/7 voorziet in die behoefte, en het leuke is: er wordt niet gepraat, er is geen reclame. Alleen maar muziek”.

Parkroad Café 24/7 is vanaf vandaag te beluisteren als non-stop muziekzender. De radiozender is te beluisteren via de gratis Omroep West app, via de website van Omroep West en via Tunein.com. en via je eigen audiospeler op de computer

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.