Omroep Zeeland start met twee nieuwe sportprogramma’s

Vanaf vandaag, zondag 20 januari, start regionale omroep Omroep Zeeland met twee nieuwe sportprogramma’s. Elke zondagavond zijn in het programma Omroep Zeeland Sport samenvattingen te zien van de belangrijkste wedstrijden uit het weekend. Op maandagavond staat De Derde Helft geprogrammeerd, een talkshow over de Zeeuwse sport.

Niet meer alleen op de website

De afgelopen jaren waren de uitgebreide samenvattingen van Zeeuwse sportwedstrijden alleen via de website te bekijken van de regionale omroep, maar nu kun je de hoogtepunten van de belangrijkste duels ook op televisie zien. Omroep Zeeland Sport is een programma van 18 minuten met wedstrijdbeelden, reacties, uitslagen en standen, dat elke zondag om 20.10 uur begint. De uitzending wordt ieder halfuur herhaald.

De Derde Helft

In de gloednieuwe talkshow De Derde Helft, die op maandag na het nieuwsprogramma Zeeland Nu (17.15 uur) wordt uitgezonden, gaat het niet alleen over de actuele Zeeuwse sport, maar ook over de emoties die bij sport horen en over dromen en ambities. Daarnaast zijn er items te zien waarin verschillende Zeeuwse sportclubs worden belicht.

Onze Club

De komst van de nieuwe sportprogramma’s heeft tot gevolg dat er geen nieuwe afleveringen van het programma Onze Club gemaakt worden. De uitzendingen worden op zondagavond nog wel herhaald tussen 18.00 en 20.00 uur. Na die tijd wordt Onze Club in het uitzendschema vervangen door Omroep Zeeland Sport.

De programma’s zijn ook terug te zien via de website van de regionale omroep.