Omroepen zetten deuren open tijdens de Dutch Media Week

Zondag 8 oktober is het weer mogelijk om kijkje achter de schermen te nemen tijdens de Dutch Media Week Xperience Days op het Mediapark in Hilversum.

Diverse omroepen

Samen met diverse omroepen en andere mediamakers kun je deze dag studiotours en workshops volgen, shows bekijken, podcasts maken en nog veel meer. Daarnaast kun je een bezoekje brengen aan het nieuwe Mediamuseum van Beeld & Geluid. Er kan onder andere een bezoekje worden gebracht aan de studio’s van o.a. Omroep MAX, Khalid & Sophie, OP1 en de gloednieuwe virtual production studio. Ook de EO en de NOS zijn aanwezig, respectievelijk op het Joop van den Endeplein en het Journaalplein, met workshops en attracties.

Omroep MAX

Bij Omroep MAX is het mogelijk om een kijkje achter de schermen te nemen bij Met Het Mes Op Tafel en bekijk het decor van MAX Geheugentrainer. Win een Heel Holland Bakt-schort bij de MAX Pubquiz en luister naar livemuziek van de MAX-band. Geniet tussendoor van een softijsje. Ook kan je in studio 6 zien hoe er radio gemaakt wordt door De Nachtzuster, Astrid de Jong.

Hallokids Radio

Zondag 8 oktober is Hallokids Radio de hele dag te vinden op het Mediapark tijdens de Xperience Days. De DJ’s Arnoud & Mayoni draaien de leukste kidshits en spelen de leukste spelletjes samen met jou. Ook mag je draaien aan het grote rad van avontuur, waarmee je leuke prijzen kunt winnen.

Gratis tickets en meer informatie vind je hier.