Online.nl biedt films van Film Europe on-demand aan

Aanbieder Online.nl biedt sinds kort de films van de televisiezender Film Europe ook aan via haar on-demand videotheek.

Film Europe

Film Europe zendt non-stop Europese filmhuisfilms uit via het televisiepakket van de aanbieder op kanaal 115. In samenwerking met Film Europa heeft de aanbieder nu een groot aanbod van films beschikbaar gesteld via haar on-demand dienst. “Deze kijk je wanneer je maar wilt via interactieve tv en de Online.nl TV App. Het mooie is: deze films zijn geheel gratis te kijken. Onbeperkt, grenzeloos en zonder reclameonderbrekingen.“, aldus de aanbieder.

Aanbod

Momenteel biedt de dienst al meer dan honderd filmhuisfilms van Film Europe. Het gaat onder andere om de films A weekend in Paris, Melancholia en We need to talk about Kevin. Het aanbod wordt regelmatig voorzien van nieuwe titels.

Beschikbaar

De on-demand dienst is beschikbaar via de dienst interactieve tv. Dit kan via de optie ‘Menu’ / Films & Series / Online.nl films. Daarnaast is het aanbod beschikbaar via
de Online.nl TV App.

Zender van de maand

Bij Online.nl is er ook een zogenaamde zender van de maand. De televisiezender Animal Planet HD is in de maand mei voor alle abonnees van de dienst Interactieve TV te zien. Deze zender zit normaal in het Entertainment HD-pakket, maar deze maand is de zender voor iedereen beschikbaar via kanaal 16.

Sociale media: