Online-radiozender ALLsportsradio van start

microfoonEen groep bekende Nederlandse sporters heeft op het Media Park in Hilversum donderdag de aftrap verzorgd van de internetradiozender ALLsportsradio die geheel in het teken staat van sport.

 

ALLsportsradio werd op het Hilversumse Media Park feestelijk geopend door een brede vertegenwoordiging van de Nederlandse sportwereld. Om even voor 16.00 uur verzorgden Dakar coureur Tim Coronel, rolstoel basketballer Marc de Hond, zeezeiler Henk de Velde, tophockeyer Remco van Wijk, voetbaltrainer Aad de Mos, badminton talent Samantha Barning en basketbal international Peter van Paassen gezamenlijk de officiële aftrap.

ALLsportsradio gaat 24 uur per dag en 7 dagen per week uitzenden en brengt een mix van non-stop hits, sportupdates, reportages, op werkdagen een live-programma en speciale themaprogramma’s. Op ALLsportsradio komen alle sporten aan bod. Naast de bekende sporten zal er juist ook aandacht worden gegeven aan de minder bekende sporten. Sporten die normaliter weinig aandacht krijgen op de radio, zullen juist wel te horen zijn op de nieuwe internet sportzender. Van surfen tot gehandicaptensport, van trainer tot speler, van (onder)watersport tot wintersport, van jong talent tot oud-international; ze komen allemaal aan bod op de nieuwe sportzender.

ALLsportsradio is te beluisteren via: http://allsportsradio.nl/