Online TV-dienst M2M TV uitgebreid met nieuwe zenders en browser versie

Online televisiedienst M2M TV heeft haar zenderpakket uitgebreid met nieuwe televisiezenders. Daarnaast is het mogelijk om de dienst te bekijken via een webbrowser.

Klanten van M2M TV kunnen, op een basispakket na dat 5,99 euro per maand, kost zelf hun televisiepakket samenstellen. De dienst moet het nog wel doen zonder bepalende Nederlandse televisiezenders van de NPO, RTL Nederland en SBS.

Basispakket

Het basispakket bestaat uit de televisiezenders Deutsche Welle TV, France 24, GoTo Luxe.TV, HVN 2, de regionale omroepen, RT en Current Time. Extra zenders zijn verkrijgbaar vanaf 15 cent per zender per maand. Elk abonnement is maandelijks opzegbaar. Er kan gekozen worden uit 95 televisiezenders. De dienst is in augustus gestart met haar diensten.

Turks aanbod

Onlangs heeft de dienst het aanbod met Turkse zenders sterk uitgebreid. Zo zijn onlangs de zenders EuroD, ShowTurk, HaberTurk en DreamTurk toegevoegd (pakket Turk TV). Ook heeft de aanbieder een Turks Entertainment pakket: TRT 1, TRT Cocuk, ATV Avrupa & EuroStar.

Web TV

Ook nieuw is de versie voor de browser. M2M Web TV is geschikt voor de meeste browsers, waaronder Google Chrome, Firefox en Internet Explorer. “Het introduceren van de browserversie is een goede zet geweest” aldus CEO Edwin Snelderwaard. “Onze kijkers gaven aan ook behoefte te hebben aan een browserversie. We zien nu dat M2M TV het meest gekeken wordt op de televisie, op de voet gevolgd door de browservariant”. Ook wordt door M2M TV de Amazone Fire TV Stick ondersteund.

Internationaal oogpunt

In de komende maanden wordt het zenderaanbod verder uitgebreid. Het wereldwijd beschikbare M2M TV is met nog veel meer content-aanbieders en zenders in gesprek uit binnen- en buitenland.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.