Ontsteking de ‘Grootste Kerstboom’ live te volgen op Sky Radio

Zaterdag 10 december wordt de zendmast nabij IJsselstein omgetoverd tot kerstboom. De ontsteking van de lampjes is live te volgen op Sky Radio.

Lichtshow

De ontsteking van de boom wordt vooraf gegaan door een spectaculaire lichtshow op een kersthit die gelijktijdig op Sky Radio te horen is. Daarmee kan niet alleen het publiek op evenemententerrein ‘Het Podium’ in IJsselstein meegenieten, maar ook iedereen met uitzicht op de 366 meter hoge Gerbrandytoren.

Programma

De organisatie heeft een heel programma opgesteld voor de ontsteking van de “boom”. Om zeven uur start DJ Silvan Stoet het voorprogramma op het evenemententerrein. Om half acht mag het publiek zelf in actie komen bij een Kerst sing-a-long onder leiding van zangeres Kirsten Michel, met koor.

Ontsteking

Kort na acht uur ontsteekt de burgemeester van IJsselstein, mr Patrick van Domburg, samen met Commissaris van de Koning in de provincie Utrecht Willibrord van Beek, de wijd en zijd bekende Grootste Kerstboom. De boom geeft even na acht uur ’s avonds een spectaculaire lichtshow weg op een kersthit. Wie afstemt op Sky Radio, etherfrequentie 101.2 FM en uitzicht op de Kerstboom heeft kan ook getuige zijn, ook de webcam op de site van Sky Radio is in de lucht. Sky Radio speelt gelijktijdig de kersthit af.

Direct nadat de 120 ledlampen in de mast en de nieuwe verlichting van de betonnen voet van de toren een fraaie show hebben gegeven, treedt het duo New Timeless op met een mix van Kerstrepertoire en muziek uit jaren 70 en 80. DJ Silvan sluit de avond af.

Voet van de mast

Dit jaar zal de witte voet van de zendmast in de schijnwerpers worden gezet, nadat deze vorig jaar helaas onverlicht moest blijven omdat de oude verlichting het had begeven. De lampjes van de boom branden tot en met 6 januari en zijn in een groot deel van midden Nederland te zien bij helder weer.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.