Ook evenementen maken nu kans op prijs tijdens RadioGala

Vanaf 1 december is het weer mogelijk een stem uit te brengen op de diverse categorieën van de RadioRing. De uitreiking van de ringen vindt plaats tijdens het RadioGala op donderdag 19 januari 2017.

Stemmen

Vanaf 1 december kan het publiek weer kiezen welk programma de Gouden RadioRing, en welke presentatoren de RadioSterren over dit radiojaar moeten winnen.

Nieuw in de editie van dit jaar is de uitbreiding van de longlist voor beste radioprogramma. Evenementen en kortdurende radioshows zijn vanaf nu toegevoegd aan de lijst. Radio-evenementen als de Top 1000 Aller Tijden, Serious Request, 538 Hotel, de Sky kerstmaand en de Sportzomer maken daarmee ook kans op de enige Nederlandse publieksprijs voor radio.

11e editie

De 11e editie van het RadioGala is terug in Theater Gooiland, waar de prijs drie maal eerder werd uitgereikt. Na een uitstapje voor de jubileumeditie van 2015 is daarmee weer gekozen voor Hilversum Mediastad als thuisbasis voor de radioprijzen. Op het RadioGala worden naast de drie publieksprijzen ook de vier vakjuryprijzen uitgereikt, de Marconi Awards.

Presentatie

De presentatie van het RadioGala is in handen van AVROTROS-dj Jan-Willem Roodbeen.

2015

Het radioprogramma ‘Blessings’ van Groot Nieuws Radio won vorig jaar de Gouden Radioring voor het beste radioprogramma. Ook Bert Haandrikman en Roosmarijn Reijmer vielen vorig jaar in de prijzen.

Tweets:

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.