Ook Midvliet / Super FM komt met tv-uitzending politiek Rijswijk

In navolging van Omroep Rijswijk zal ook Midvliet TV in samenwerking met Super FM donderdagavond een tv-programma uitzenden over de Rijswijkse politiek.

Samenwerkingsverband

Vorige maand maakten RTV Midvliet en Super FM bekend dat zij een samenwerkingsverband zijn aangegaan om samen de nieuwe lokale omroep van Rijswijk te worden. De gemeente Rijswijk zal voor het einde van dit jaar besluiten welke omroep de licentie als lokale omroep voor de komende vijf jaar zal verkrijgen. RTV Midvliet zendt al uit als lokale omroep voor de gemeenten Leidschendam-Voorburg en Wassenaar. Super FM is een omroep die momenteel alleen actief is op Internet. Naast het samenwerkingsverband Super FM/RTV Midvliet is ook de huidige lokale omroep, Omroep Rijswijk, in de race voor de vergunning.

Politiek lokaal

Op donderdag 12 november wordt de eerste gezamenlijke uitzending gemaakt van Midvliet/Super FM. Vanaf 20:30 uur zal op kanaal 41 (Ziggo digitale televisie) via Midvliet TV het programma Politiek Lokaal worden uitgezonden. Deze editie staat in het teken van Rijswijk. Onder leiding van Belinda van der Gaag en Robert Simonis zullen enkele raadsleden gevraagd worden naar de standpunten van de politieke partij die ze vertegenwoordigen. De meerjarenbegroting van het college van B&W staat centraal deze avond. Er zal ook worden gekeken naar de toekomst van Rijswijk. Er zullen raadsleden aanwezig zijn van de VVD Rijswijk, Beter voor Rijswijk, Gemeentebelangen Rijswijk en de PVDA Rijswijk.Omdat het een liveuitzending is kan de inwoner van Rijswijk meepraten via twitter (#politieklokaal / @politieklokaal).

Omroep Rijswijk

Eerder kondigde Omroep Rijswijk al aan dat zij donderdagavond 12 november met een televisiespecial rond de begrotingsvergaderingen voor 2016 gaat uitzenden. In deze special komt wethouder financiën, Nicole Dierdorp, maar ook komen ook alle fractievoorzitters van de partijen van de Rijswijkse raad aan het woord. Deze special is donderdagavond te zien via het kanaal van Feel Good Radio / Omroep Rijswijk televisiekanaal 43 (Ziggo digitale televisie). Binnenkort zal het aantal televisieprogramma’s op dit kanaal verder worden uitgebreid.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.