Open dag bij lokalo 6FM

Zaterdag 10 november gooit Radio 6FM, de streekomroep voor het Gooi-Noord, de deuren wagenwijd open voor belangstellenden, politici, belanghebbenden maar natuurlijk ook voor aspirant-medewerkers.

Tijdens deze open dag zal tevens de nieuwe “Studio 1” officieel worden ingewijd. De Rabobank Gooi-Noord heeft een groot deel van de renovatie van “Studio 1” voor haar rekening genomen. De bank onderschrijft hiermee de belangrijke functie van Radio 6FM in de regio Gooi-Noord. Radio 6FM-voorzitter Pieter Eshuis zal live verslag doen van de officiĆ«le opening van de studio. Vervolgens zijn belangstellenden van harte welkom om een kijkje te komen nemen achter de schermen van een streekomroep.

Diverse 6FM- programma’s zullen een korte demonstatie geven van hun programma. Bezoekers aan de open dag kunnen – na een professionele stemtest – hun eigen favoriete plaat aankondigen. Op de open dag zullen ook een aantal interviews worden opgenomen die later op die dag worden uitgezonden in het actualiteitenprogramma Gooi- en Eemland Actueel. Radio 6FM is vooral op zoek naar nieuwe redactiemedewerkers en ook voor technici in de dop is er een ontwikkeltraject.

Radio 6FM is een zeer gevarieerde zender met overdag non-stop muziek met voor elk wat wils en verder thema-avonden zoals Cabaret/Nederlandstalig, Rock, Soul, Nostalgie, Kerk en Samenleving, nieuws uit je achtertuin, infotainment en natuurlijk is de zondagavond jazzavond op Radio 6FM. Loop dus even binnen op zaterdag 10 november tussen 11 en 15 uur. Het officiƫle gedeelte vindt rond 12.00 uur plaats. Het adres is: IJsselmeerstraat 3B. Meer nieuws vindt u op 6fm.nl. (gebouw de Baat) in Huizen