Open Dag bij regionale omroep Omroep West

Op zaterdag 3 september is het studiogebouw van Omroep West in Den Haag geopend voor het publiek tussen 11.00 en 15.00 uur. Bezoekers kunnen een kijkje achter de schermen nemen bij zowel de radio- als televisie-uitzendingen van de regionale omroep voor Noord Zuid-Holland.

Activiteiten

De bezoekers van de Open Dag kunnen meedoen aan onder andere het Van de Kaart spel met Jet Sol, het Verkeersjournaal presenteren met Kirsten van Dissel, radio en televisie presenteren of te gast zijn op de bank bij Debby en haar Mannen. Uiteraard gaat Pierre koken, kun je op de foto met jouw favoriete presentator en kan natuurlijk binnen gekeken worden in de radio- en televisiestudio’s en op de redactie. De kantine is open, waar bingo wordt gespeeld met Johan Overdevest. De muziek wordt verzorgd door Ed Struijlaart.

Gratis toegang

Iedereen is van harte welkom tijdens de Open Dag van Omroep West aan de Laan van ‘s-Gravenmade op zaterdag 3 september tussen 11.00 en 15.00 uur. Dit evenement is gratis toegankelijk. Het gebouw is eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer.

Uitzendtijden

De Open Dag is te volgen op Radio West en TV West op zaterdag 3 september om 11.00 – 15.00 uur. De regionale zender TV West is landelijk te zien via digitale tv-ontvangers (onder meer Ziggo kanaal 30), via de website en de app voor mobiel en tablet. Klik hier voor meer informatie over de mogelijkheden van ontvangst van Radio West en TV West.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.