OSD Radio actief tijdens Open Studio Dagen

lokaleomroepHet Media Park in Hilversum opent voor de vijfde keer haar deuren voor het publiek. Op zaterdag 1 en zondag 2 september is het tijdens de Open Studio Dagen mogelijk binnen te kijken in de wereld van glitter en glamour in ‘Hillywood’.

Studiodeuren die normaal gesloten blijven staan dit hele weekend wagenwijd open.Tijdens de Open Studio Dagen wordt er live radio gemaakt vanuit het Beeld en Geluid. Talenten van verschillende radiozenders werken speciaal voor de Open Studio Dagen samen en maken 2 dagen multimediaal live radio. Multimediaal omdat je de dj’s niet alleen kan zien en horen in Beeld en Geluid maar ook via de livestream op de website www.openstudiodagen.nl. OSD Radio is een initiatief van radiocoach Pierre Papa.

Op zaterdag 1 en zondag 2 september zie en hoor je onder andere de volgende dj’s Daniel Lippens, Ivo van Breukelen (Avondploeg)  en Lex Gaarthuis (Warming up) van SlamFM, Mattie Valk en Wietze de Jager (MattieWietze) en Eva Koreman van Q Music, Alfred van de Wege en Frank van’t Hof  van Radio2 en Barend van Deelen en  Ingrid PĂ©rez van 3FM.

Op zaterdag worden er radioworkshops gegeven door dagjemaken.nl. Op zondag zijn er miniworkshops Nieuwslezen door Hannelore Zwitserlood en Tamara Bok van Radio 538. Of volg een miniworkshop Radioshow Maken met producer en cohost Marlous Loffelman van Radio Veronica. Alle workshops zijn gratis en worden begeleid door radiocoach Pierre Papa, het geheim van het Media Park en begeleider/coach van vele bekende dj’s (www.radiocoach.nl). Aanmelden voor de workshops kan alleen voorafgaand aan de Open Studio Dagen via de website www.openstudiodagen.nl.

Een keer per jaar krijg je de kans om te zien wat er op het Media Park gebeurt, dit jaar al weer voor de vijfde keer. Op zaterdag 1 en zondag 2 september 2012 is het tijdens de Open Studio Dagen mogelijk binnen te kijken in de magische wereld van radio en televisie. Het unieke evenement is gratis toegankelijk en een geweldige belevenis voor het hele gezin. Op zaterdag en zondag ben je van harte welkom vanaf 10.00 uur tot 17.00 uur (deuren zijn open tot 16.30 uur). (Persbericht)