PDC WK Darts weer van start op RTL7

rtl7RTL 7 zendt vanaf vanavond tot en met 4 januari het WK Darts van de PDC uit. Aan het WK doen onder meer de Nederlanders Raymond van Barneveld en Michael van Gerwen mee.  Ook dit jaar nemen 72 spelers het tegen elkaar op voor een prijzenpot van 1 miljoen pond. Vorig jaar ging de WK-titel naar Michael van Gerwen.

Vanuit Alexandra Palace in Londen brengt RTL 7 vanaf vanavond weer uitgebreid verslag van het mooiste darts toernooi ter wereld. Het toernooi wordt alleen onderbroken op de feestdagen op 24, 25, 26 en 31 december en werkt vervolgens in het nieuwe jaar toe naar de finale op zondag 4 januari. De presentatie is in handen van Marcel Maijer of Koert Westerman. Co StompĂ© en Roland Scholten schuiven bij hen aan voor de wedstrijdanalyse en Jacques Nieuwlaat verzorgt het commentaar bij de wedstrijden.

Er doen in totaal negen Nederlanders mee. Naast Raymond van Barneveld en Michael van Gerwen ook Vincent van der Voort, Jelle Klaasen, Christian Kist, Benito van de Pas, Ron Meulenkamp, Jermaine Wattimena en Ryan de Vreede.

Het WK Darts is online te volgen via rtl7darts.nl.