Peter Mulder (42) benoemd als CCO SBS Broadcasting

sbs6Met ingang van 1 februari 2013 treedt Peter Mulder toe tot de directie van SBS Broadcasting. Hij wordt op deze datum benoemd tot Chief Commercial Officer (CCO) en volgt daarmee Peter Vertregt op.

Peter Mulder: “Ik vind het een fantastische uitdaging om als commercieel directeur het team van SBS te komen versterken. Ik kijk ernaar uit om samen met de business partners van SBS proposities te gaan ontwikkelen waarmee we invulling geven aan de marketinguitdagingen van deze relaties. De full media format strategie die SBS dit jaar heeft neergezet, biedt daar een hele goede basis voor. Ik verheug mij erop deze strategie voor zowel SBS als haar klanten succesvol uit te rollen.”

Georgette Schlick, CEO SBS Broadcasting: “In Peter hebben we een nieuwe CCO gevonden die bewezen heeft op een constructieve wijze uitvoering te kunnen geven aan een commerciële strategie, waarin klantrelaties centraal staan. Bovendien heeft hij een goed track record in het gezamenlijk met klanten ontwikkelen van nieuwe commerciële proposities. Ik ben er dan ook van overtuigd dat hij de commerciële uitdagingen van SBS gaat waarmaken.” 

Van der Pol volgt Mulder op bij 538 Groep
Joris van der Pol (33) is per 1 februari 2013 de nieuwe commercieel directeur bij de 538 Groep. Van der Pol werkt sinds 2001 bij de 538 Groep, waar hij de functies accountmanager, business development manager, sales manager en sales director heeft bekleed. In deze functie neemt Van der Pol de taken en verantwoordelijkheden over van Peter Mulder.