Pieter Janssen legt functie van OLON-bestuurslid definitief neer

Pieter Janssen legt per heden definitief zijn functie als OLON-bestuurslid en lid van het College van Omroepen van de NLPO definitief neer. Dit bericht de overkoepelende organisatie van lokale omroepen in Nederland op haar website vandaag.

Geen directeur lokale omroep Reindonk meer

De beslissing van Pieter Janssen volgt op het feit dat hij vanaf heden geen directeur meer is van Omroep Reindonk, nadat hij daar in opspraak is geraakt. Pieter Janssen was OLON-bestuurslid vanaf oktober 2014 tot op heden.

Verkiezingen

In 2017 zal de OLON, ook wegens het verstrijken van de tweede termijn van twee andere bestuursleden, bestuursverkiezingen uitschrijven. Tot die tijd bestaat het OLON-bestuur uit vijf leden en worden de werkzaamheden van Pieter Janssen overgenomen door Danny Vermeulen, de voorzitter van het OLON-bestuur.

Eerder in de fout

De Telegraaf bericht vandaag dat de omroepbaas al eerder verdacht van is gesjoemel. Als penningmeester van een ouderraad van een basisschool zou hij volgens De Telegraaf duizenden euro’s achterover gedrukt hebben. Hij betaalde het geld terug en er werd geen aangifte gedaan.

Lokale omroep Reindonk

Bij lokale omroep Omroep Reindonk zou hij ongeldige contracten hebben gegeven en loonstroken hebben vervalst. Ook bij andere lokale omroepen zou hij in de fout zijn gegaan.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.