Play-offs Premier League of Darts live op RTL7

Vanavond worden de play-offs gespeeld in de Premier League of Darts. De wedstrijden zijn live te volgen op RTL 7. Van Gerwen is de enige Nederlandse darter in de play-offs.

Winnaar

Vanavond wordt duidelijk wie zich dit jaar winnaar mag noemen van de Premier League of Darts van de Britse dartbond PDC. De play-offs worden gehouden in The O2 Arena in London. De winnaar gaat met 250.000 Britse Ponden naar huis toe. De afgelopen weken is duidelijk geworden wie mag deelnemen aan de play-offs. Vorig jaar werd de Premier League gewonnen door de Nederlander Michael van Gerwen. Hij mag vanavond ook deelnemen aan de play-offs om het 13e seizoen van de Premier League.

Finale-wedstrijden

Van Gerwen heeft zich vorige week donderdag als nummer één geplaatst voor de play-offs. Naast Van Gerwen doen ook Gary Anderson, Peter Wright en Phil Taylor mee aan de wedstrijden. In de halve finales neemt Van Gerwen het nu op tegen Gary Anderson en Peter Wright speelt tegen Phil Taylor. De winnaars van deze partijen spelen later vanavond de finale.

RTL 7

De wedstrijden in de laatste ronde van de Premier League worden vanavond live uitgezonden op RTL 7. De uitzending begint om 19.30 uur. De wedstrijden zijn ook te volgen via een livestream op rtl7darts.nl

Sociale Media: