‘Pornazender’ Dusk gestopt met softe versie

De Nederlandse op vrouwen gerichte erotische zender Dusk is in augustus in alle stilte gestopt met de ‘softe’ versie van haar zender. De softe versie van Dusk zond uit van 21.00 tot 01.00 uur op het kanaal waar ook de softe versie van Passie TV te zien is. De ‘harde’ 24 uurs-versie van Dusk, die uitzendt onder de naam Dusk Deluxe, blijft wel bestaan en wordt vooral uitgezonden in de erotische pakketten van de verschillende aanbieders (KPN, Ziggo, Caiway, Sparql, Vodafone).

Doorgifte gestaakt bij Ziggo en KPN

In april staakte Ziggo al de uitzendingen van de softe versies van zowel Passie TV als Dusk. Dusk staakte de softe versie helemaal in augustus waardoor de zender ook bij aanbieder KPN verdween uit het aanbod van KPN Interactieve televisie. Passie TV blijft bij KPN wel 24 uur per dag te zien.

Porna

Dusk stelt erotiek uit te zenden die vooral gericht is op vrouwelijke kijkers, door aandacht te schenken aan vrouwelijk genot en vrouwvriendelijke erotiek: porna. De zender startte in mei 2009. De softe versie van de zender bestond sinds mei 2010, en was ondanks de wat bredere distributie in de late uurtjes wat explicieter, maar vooral bedoeld ter promotie van de 24 uurs versie: Dusk Deluxe.

Dusk heeft de uitzendlicentie onlangs laten intrekken door het Commissariaat voor de Media.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.