Prijsverhoging Premiumpakketten Kabel Noord

kabelnoordDe tarieven voor de premiumpakketten van kabelaar Kabel Noord: Film1, Sport1 en Eredivisie Live worden verhoogd. De tarieven zijn enkele jaren gelijk gebleven en worden per 1 september verhoogd naar een “marktconforme prijs” van 14,95 euro per maand. Dit bericht Kabel Noord via haar website.

Hiermee trekt Kabel Noord het tarief gelijk met de prijzen van andere kabelmaatschappijen. De tariefverhoging is nodig omdat aan inkoopzijde tarieven jaarlijks verhoogd worden en de verkoopprijs de inkoopsprijs daardoor niet meer dekt.

Op de digitale plus- en premiumpakketten kunnen Kabel Noord-klanten stapelkorting verdienen. Deze korting bouwt op met 5% bij twee of meer plus- of premiumpakketten. De korting kan oplopen tot maximaal 25%. Gemiddeld hebben Kabel Noord klanten 10% stapelkorting. In een dergelijke situatie betaalt een klant voor een premiumpakket € 13,50. Bij een verdiende korting van 25% is dit € 11,21. Met deze Stapelkorting-verrekening is Kabel Noord uniek in Nederland én daarnaast biedt zij zo alsnog het goedkoopste tarief voor een premiumpakket.

Vanaf 1 september wordt het nieuwe maandelijkse abonnementsgeld voor de Premiumpakketten automatisch bij klanten van de rekening geschreven. Zoals altijd is bij een eventuele opzegging een maand opzegtermijn van kracht. Abonnees van premiumpakketten krijgen deze week een brief van Kabel Noord.