Qmusic nieuwe radiopartner NOC*NSF rondom Olympische Spelen

Qmusic en NOC*NSF gaan een meerjarige intensieve samenwerking aan. Dit betekent dat Qmusic officieel radiopartner wordt van de sportorganisatie en tijdens de Olympische Spelen verslag zal doen van de sportprestaties van TeamNL. Ook omarmt de radiozender de sport in de brede zin. Voorheen was Radio 538 de radiopartner van NOC*NSF.

“Prachtig vernieuwend radiostation”

Marc van den Tweel, algemeen directeur NOC*NSF: “Qmusic is een prachtig, vernieuwend radiostation dat al geruime tijd een grote vaste, maar nog steeds groeiende, groep luisteraars aan zich weet te binden. Voor ons een belangrijk platform om TeamNL onder de aandacht te brengen bij de fans. Zeker nu er geen Nederlandse fans bij de Winterspelen in Peking aanwezig mogen zijn. Dat de Qmusic dj’s tijdens de verschillende shows aandacht besteden aan de sportprestaties van onze TeamNL sporters, is een enorme meerwaarde.

Olympische Spelen

Over een aantal weken zal Qmusic – als exclusief mediapartner- in verschillende shows uitgebreid verslag doen van de Olympische Spelen in Peking,. Daarnaast gaat de radiozender door het jaar heen content maken met de sporters van TeamNL. Exacte plannen worden in een later stadium bekendgemaakt.

Sociale media: