Qmusic start online radiozender Qmusic Hot Now

Qmusic lanceert vandaag een nieuwe online radiozender: Op Qmusic Hot Now zijn volgens de radiozender de hits van nu te horen.

“Relevante muziek”

Rob Ester, music & content director bij de radiozender: “Waar je op de reguliere Q ook classics van 1, 2, 5 of 10 jaar geleden hoort, hoor je op Hot Now alleen maar relevante muziek van dit moment. De hits van nu. Welke nummers beheersen op dit moment de charts? Vandaag zijn dat Justin Timberlake, Calvin Harris, Fifth Harmony en Twenty One Pilots maar over twee maanden zijn daar natuurlijk weer talloze nieuwe hits aan toegevoegd. Op Qmusic Hot Now zul je nooit een hit horen van langer dan een jaar geleden. Dat houdt het fris, eigentijds en afwisselend”.

Digitale zender

Het is de vijfde digitale zender van de commerciële radiozender. Naast het oorspronkelijke station Qmusic werden eerder al de kanalen Non-Stop, Het Foute Uur en Classics gelanceerd. Qmusic Non-Stop is niet alleen via Internet te beluisteren maar ook in de digitale ether via DAB+ op kanaal 11C. Ook Qmusic in Vlaanderen is sinds kort actief met een themazender op Internet. Daar is kort geleden de themazender ‘De Foute Radio’ gestart.

Qmusic Hot Now is vanaf nu online te beluisteren via Qmusic.nl en de Qmusic app.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.