Radio 10 start online themazender ‘Film Hits’

De commerciële radiozender Radio 10 heeft een nieuwe online themaradiozender gestart: ‘Film Hits’. De zender is gelanceerd in aanloop naar de 88e uitreiking van de Academy Awards. Op het station zijn de grootste filmhits aller tijden te horen, aldus de radiozender.

Oscars

“De uitreiking van de Oscars zondag 28 februari is een goede aanleiding voor Radio 10 om de beste filmmuziek die ooit is gemaakt, in het zonnetje te zetten met een nieuw online radiostation dat alleen maar filmhits draait. Tussen de filmhits door zijn bekende filmfragmenten te horen.”, aldus het persbericht.

Filmhits

Op Radio 10 Film Hits hoor je bijvoorbeeld de titelsong Skyfall die Adele maakte voor de gelijknamige James Bondfilm. Maar bijvoorbeeld ook de klassieker The Time of My Life van Bill Medley. Uiteraard hoor je ook hits als Happy van Pharell Williams uit de film Despicable Me 2 en Love me like you do van Ellie Goulding uit de film Fifty Shades of Grey.

Luisteren

Het nieuwe online station is te beluisteren via de website, de Radio 10-app (Android en iOs) en verschillende radioportals. Radio 10 biedt momenteel negen online radiozenders aan in verschillende genres. Radio 10 zelf is te ontvangen via FM, DAB+, alle digitale radiopakketten en natuurlijk ook via Internet.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.