Radio 538: Acht studenten strijden om gratis 538Studentenkamer

Radio 538 verloot vandaag, woensdag 29 augustus, een studentenkamer voor de periode van één jaar. Het evenement is live te volgen via een livestream op de website van de radiozender.

Woningnood

De woningnood onder studenten is hoog en huurprijzen blijven maar stijgen. 538-dj’s Barend van Deelen en Daniel Lippens kunnen dat niet langer aanzien en nemen voor één luisteraar de zorgen uit handen. Natuurlijk niet zomaar, acht studenten worden uitgedaagd om 24 uur te doen waar zij goed in zijn: feesten.

Raven

Vandaag, woensdag 29 augustus, worden de studenten opgesloten in een studio bij Radio 538 en uitgedaagd om zo hard en lang mogelijk te raven. Gedurende de 24 uur worden zij door de dj’s verrast met challenges en exclusieve optredens van artiesten. De student die de meeste stappen heeft gezet, wint één studiejaar lang een superluxe kamer in The Student Hotel in Amsterdam. ‘538Studentenkamer’ is te volgen via de livestream op 538.nl.

Luisteraars

Niet alleen de dj’s van 538 verrassen de feestgangers, ook de luisteraars krijgen een speciale rol en hebben invloed op de deelnemers. Zo kunnen zij via de online kanalen van 538 keuzes maken tussen verschillende opdrachten voor de studenten.

“Ontzettend benieuwd”

538-dj Barend van Deelen: ‘We gaan een nachtje doorhalen! Ik ben ontzettend benieuwd welke student het beste kan feesten en er vandoor gaat met die gewilde woning in Amsterdam!’ 538-dj Daniel Lippens vult aan: ‘Natuurlijk zijn de studenten vrij om uit te rusten, maar dan lopen ze letterlijk wel stappen mis…daarom proberen we ze met challenges en toffe optredens wakker te houden en te stimuleren!

Sociale media: