Radio 538: Team nieuwe ochtendshow is compleet

Frank Dane presenteert vanaf het nieuwe jaar de ochtendshow op 538 samen met Jelte van der Goot, Hannelore Zwitserlood en Jelmer Gussinklo. Eerder werd bekend dat nieuwslezer Henk Blok het laatste nieuws verzorgt in de ‘538 Ochtendshow met Frank Dane’. Dit maakte Frank dinsdag bekend in ‘De Coen en Sander Show’, waar hij de luisteraars alvast liet kennismaken met zijn nieuwe team.

“Januari komt heel dichtbij”

Frank Dane in een persbericht: “Opeens is januari 2019 heel dichtbij en daarom is het tijd om te onthullen wie er vanaf het nieuwe jaar naast me gaan aanschuiven. Dat ik iedere ochtend met Henk, Jelte, Hannelore en Jelmer de show mag gaan presenteren…wauw! Ik sta echt te trappelen om te beginnen, laat maar komen!

Team

Jelte van der Goot was naast Frank Dane al vijf jaar te horen in de ‘Frank & Vrijdag Show’ en is onderdeel van het team van ‘Evers Staat Op’. Hannelore Zwitserlood verzorgde tot augustus 2017 het nieuws tijdens ‘De Coen en Sander Show’ op 538 en keert vanaf januari terug in een nieuwe rol.

Jelmer Gussinklo werkt al geruime tijd achter de schermen voor het lunchprogramma van Frank Dane en maakt het team van de ‘538 Ochtendshow met Frank Dane’ compleet.

Edwin Evers

Frank Dane volgt Edwin Evers op die op vrijdag 21 december zijn laatste uitzending van Evers Staat Op maakt op Radio 538. Deze uitzending zal 12 uur lang duren. De sidekicks van Evers stappen in januari over naar Radio Veronica waar zij samen met Wilfred Genee de radioshow Veronica Inside gaan maken.

Sociale media: