Radio Decibel gaat als online non-stop muziekzender verder

Radio Decibel gaat vanaf 1 februari als non-stop zender uitzenden via Internet en de digitale kabel. De uitzendingen via de FM en DAB+ van Radio Decibel waren al enige tijd non-stop.

Decibel Live

De gepresenteerde uitzendingen via Internet, onder de naam Decibel Live, zullen worden stopgezet. De radiozender zal als non-stop muziekzender verder gaan. De uitzendingen via FM en DAB+ van Radio Decibel worden per 1 februari helemaal stopgezet en vervangen door de programma’s van Radio Royaal.

Radio Royaal

De medewerkers van Radio Decibel Live gaan aan de slag voor Radio Royaal. Hierdoor krijgen DJ’s als Rick Waltmann, Barry Brand, Stefan Brau, Rene Dupon en Dick Liefting een plekje in de programmering van Radio Royaal.

The Broadcast House

Zowel Radio Royaal als het vernieuwde Radio Decibel zullen worden geproduceerd door The Broadcast House. Dit bedrijf is opgericht door Rick Waltmann. Waltmann was voorheen werkzaam bij Wild FM Hitradio. Door de overname van deze radiozender heeft hij ervoor gekozen aan de slag te gaan met Decibel Live. Waltmann gaat nu Radio Royaal produceren in opdracht van Young City Media BV.

“Nieuw radio-avontuur”

Perry Oerlemans van Young City Media BV: “Het was tijd voor een nieuw radio avontuur. Het is daarom geweldig om dit samen te doen met een tot op het bot gemotiveerde crew. We hebben al vele jaren met Barry gewerkt en met de toevoeging van Rick en de rest van de nieuwe crew weten we zeker dat Radio Royaal een succes gaat worden.

Digitaal en online

Radio Decibel is vanaf 1 februari te horen als non-stop muziekzender via Internet en de digitale kabel (Ziggo kanaal 818 en KPN Interactieve TV via kanaal 822). Radio Royaal is vanaf 1 februari in de Randstad te ontvangen via FM en DAB+ en wereldwijd via Internet.