Radio Decibel krijgt versie met gepresenteerde programma’s op Internet

Op Radio Decibel zijn vanaf maandag 11 juni weer gepresenteerde programma’s te horen. De gepresenteerde programma’s op Radio Decibel Live zijn echter alleen via Internet te beluisteren. Via de FM- en DAB+-frequenties van Radio Decibel zal non-stop muziek te horen blijven.

Radio Decibel Live

De online editie van de regionale commerciële radiozender met gepresenteerde programma’s krijgt als naam Radio Decibel Live. In de programmering zijn veel DJ’s te vinden die voorheen werkzaam waren bij Wild Hitradio. Rick Waltmann, voorheen directeur bij Wild Hitradio, zal met zijn bedrijf The Broadcast House de productie van de radiozender op zich nemen.

“Vertrouwen”

Ik ben blij dat de directie van Radio Decibel mij het vertrouwen geeft om gebruik te maken van het merk Radio Decibel en ons daarin alle vrijheid geeft. Een online radiostation met meer dan 15 man en een volledige programmering met live programma’s is in Nederland redelijk uniek. Radio Decibel Live zal tevens doorgaan met het opleiden van nieuw talent, radio maken bij en voor bedrijven en ook zal de Radio Decibel Drive-In Show nieuw leven ingeblazen worden.”, aldus Waltmann in
een persbericht.

Programmering

In de programmering zullen op werkdagen programma’s te horen zijn van Rick Waltmann, Nick Velderman, Claudine Schafhuizen, Stefan Brau en Dick Liefting. Ook Barry Brand zal een plek krijgen in de programmering van de online radiozender. In het weekeinde zullen DJ’s Rene Dupon, Peter Hanegraaf en Michiel Zwartepoorte te horen zijn.

“Online radio avontuur”

Perry Oerlemans, directeur van de radiozender: “Toen we door Rick Waltmann werden benaderd met dit idee hoefden we niet lang na te denken. Het is geweldig om met dit enthousiaste team te beginnen aan een nieuw online radio avontuur.. en wie weet waar dit allemaal toe kan leiden”.

Radio Decibel Live is vanaf maandag 11 juni vanaf 16.00 uur te beluisteren via deze link en binnenkort ook via de app van de radiozender.