Radio Decibel start nieuwe jaar met nieuwe programmering

Radio Decibel start op maandag 2 januari met een nieuwe programmering. Naast een groot aantal wijzigingen blijven “de speerpunten uit de huidige programmering gehandhaafd”, aldus de zender in een persbericht.

Ochtendshow krijgt versterking

Anthony Timmers ging in oktober al van start met zijn ochtendshow en krijgt er vanaf 2 januari een sidekick bij. “Anthony & Samira in de morgen” is iedere werkdag te horen van 07 tot 10 uur. Barry Brand zal de middagshow “Brand in de middag” voor zijn rekening blijven nemen van 16:00 tot 19:00 uur.

Stefan Brau

Stefan Brau start 2 januari met een nieuw lunchprogramma, en is dan iedere werkdag te horen van 12-14 uur. Tijdens de avonduren hoor je tussen 19-21 uur Fred van den Bol en tussen 21-23 uur Erwin Moolenaar. Erwin was al te horen bij Decibel in het weekend maar zal nu van maandag t/m donderdag te horen zijn in de avond.

Non-stop

Lindo Duvall komt in de nieuwe programmering niet meer voor. De uren tussen 10 en 12 uur en 14-16 uur zullen non-stop zijn bij Radio Decibel waarbij de playlist wordt bepaald door de luisteraar.

Dance Night

Ook de Radio Decibel Dance Night gaat op de schop. De meest opvallende wijziging is de verhuizing van CLUBBIN (het programma van Eric van Kleef) van de vrijdag- naar de zaterdagavond tussen 21 en 00 uur. Temazo on Air met Peter Gelderblom bewandelt de omgekeerde weg en is voortaan op vrijdagavond te beluisteren van 23 tot 01 uur.

Daarnaast zal zaterdagnacht tussen 1 en 3 uur de CLUBBIN VIP ROOM te horen zijn. In deze nieuwe mix show nemen de nieuwe Decibel Resident deejays om beurten een guestmix voor hun rekening. Eric van Kleef blijft ook op vrijdagavond actief met een nieuwe show CLUBBIN RELOADED. Een nieuwe naam on air is ook Gianni don Carlo. Het 18 jarige techhouse talent staat met zijn show Art of Rythm vrijdagnnacht geprogrammeerd tussen 02-03 uur.

Weekendmix

Selwyn Donia krijgt er voor de Radio Decibel Weekendmix een collega bij. DJ Alamaison zal een uur van de Weekendmix voor zijn rekening nemen. Hij duikt vooral in de Decibel Rewind hits en hits van nu. Verder blijven programma’s van Girls love DJ’s, DJ Jean, Roger Sanchez, Bob Sinclar & Luca Perra te horen tijdens de Radio Decibel Dance Nights.

“Veel in 2017”

Programmadirecteur Barry Brand: “Ik heb voor de nieuwe programmering goed gekeken naar wat hebben wij in huis en wie past er nu beter op welk tijdstip. Zo ga je een aantal mensen verhuizen en komen er een aantal mensen bij. Wij hebben met het team heel veel zin in 2017.”

Radio Decibel is in delen van Nederland te horen via FM, DAB+, diverse (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Audio:

@Radio_Decibel

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.