Radiozenders in teken van Valentijn

radioVandaag, Valentijnsdag, staan veel radiozenders in het teken van deze liefdesdag. Zo draait Radio 6 Soul and Jazz van vroeg in de ochtend tot diep in de nacht de allerfijnste soul- en jazz-lovesongs.  Ook FunX en Sky Radio besteden aandacht aan Valentijnsdag. 

Radio 6
Luisteraars van Radio 6 Soul and Jazz kunnen de gehele dag hun favoriete liefdesliedjes aanvragen en de Radio 6-dj’s draaien ze de hele dag. Naar het idee van de jazzklassieker ‘My Funny Valentine’ uit 1937 staat Radio 6 Soul & Jazz vrijdag 14 februari volledig in het teken van Valentijnsdag. Overdag vragen luisteraars de mooiste liefdesliedjes aan en draaien Radio 6-dj’s de meest sexy soul- en jazz-lovesongs. In de avond tovert de publieke soul- en jazz-zender de studio om tot een nachtclub voor wie in de stemming is. Vanaf 19.00 uur houdt Doctor Love dubbel spreekuur op Radio 6 Soul & Jazz. Tot 21.00 uur klinkt de meest sleezy en funky music op de publieke soul- en jazz-zender, zoals alleen Doctor Love die kan uitzoeken.

FunX
Ook de publieke jongerenzender FunX besteedt aandacht aan Valentijnsdag. Vrijdagochtend heeft FunX een datingshow voor producer, muzikant en zanger Michael Bryan in de ochtendshow Start. Vijf dames gaan live in de show het beste van zichzelf laten zien door zich te onderwerpen aan het romantische kruisverhoor. Na een aantal afvalrondes kies Michael Bryan één dame uit. Tijdens ClassX blijft je in de romantische sferen met heerlijke Valentijns requests. In Weekend WaX zijn Jayh en Gio te gast. Gio zal een speciaal voor Valentijnsdag opgenomen track gratis ter download aanbieden op FunX.nl Ook de reporters staan in het teken van de liefde. In Amsterdam gaat FunX reporter gewapend met een bos bloemen de stad in op zoek naar de liefde.

Sky Radio
Sky Radio zendt de Valentijn Top 101 uit tussen 09.00 – 17.00 uur. De lijst bevat volgens Sky Radio de meeste romantische Sky-hits gekozen door de luisteraars van Sky Radio. De lijst vind je via Internet.