Radio Royaal breidt programmering verder uit

De regionale commerciële radiozender Radio Royaal breidt vanaf komende week haar programmering verder uit. DJ’s als Matthieu Schotvanger, Claudine Schafhuizen, Nick Velderman en Daniel Argoud zullen deel gaan uitmaken van de programmering.

Ochtendshow naar Nick Velderman

Rick Waltmann die vanaf de start in februari de ochtendshow deed, geeft de ochtendshow per maandag door aan Nick Velderman. Waltmann gaat zich fulltime focussen op de verdere groei van Royaal. Op vrijdagavond krijgt de ‘danceprogrammering’ uitbreiding door Daniel Argoud toe te voegen. Argoud is elke vrijdag op zaterdagnacht  te horen tussen 0.00 – 2.00 uur.

Weekend

Matthieu Schotvanger is elke zaterdag en zondag tussen 14-16 uur te horen op de radiozender. Schotvanger was eerder actief voor NPO 3FM. Ook Claudine Schafhuizen wordt toegevoegd aan de weekendprogrammering.

“Uitbreiding”

Rick Waltmann, station-director van Radio Royaal: “Het nieuwste radiostation van Nederland is alweer aan uitbreiding toe. We bestaan natuurlijk pas sinds 1 februari en zijn op de achtergrond aan het bouwen naar een iets vollere programmering.“.

Nieuwe start

Radio Royaal is sinds februari van dit jaar weer te horen in de ether in de Randstad via zowel de FM als de digitale ether (DAB+). Daarnaast is de radiozender wereldwijd te horen via Internet.