Radio Royaal vanaf 15 november van start

radioVrijdag 15 november begint een nieuw radiostation in Zuid-Holland op FM 99.4: Radio Royaal. Op deze frequentie is momenteel nog Radio Decibel Den Haag te horen.  “Het nieuwe radiostation heet “Radio Royaal” en draait de leukste oldies uit de jaren 60, 70, 80 en het beste van eigen bodem.”, aldus het persbericht van Radio Royaal. Radio Royaal zal te ontvangen zijn in de regio Den Haag, Zoetermeer, Leiden en Rotterdam via 99,4 MHz.

“Richten op volwassen luisteraar”
Radio Royaal wordt geproduceerd door het zelfde productiehuis dat ook de programma’s voor Radio Decibel maakt. “Het was al lange tijd onze wens om naast Radio Decibel een tweede radiostadion te beginnen dat een andere doelgroep aanspreekt, om zo nog meer luisteraars te kunnen bereiken”, aldus Perry Oerlemans van Radio Decibel. Met Radio Royaal richten we ons op de volwassen luisteraar met de grootste hit uit de jaren 60, 70 en 80. Daarnaast wordt ook volop aandacht besteedt aan het Nederlandse product met artiesten zoals Marco Borsato, Jan Smit, Nick & Simon, Gerard Joling etc. etc.

Radio Decibel blijft in de regio Den Haag te ontvangen op 97.6 MHz en 98.0 MHz. Radio Royaal zal definitief starten op vrijdag 15 november om 19.00 uur. Vanaf dan zal Radio Royaal voortaan 24/7 te ontvangen zijn in Zuid-Holland op Fm 99.4 en tevens via radioroyaal.nl