Radio Veronica blaast radiospel ‘Snipperhit’ nieuw leven in

Vanaf maandag 8 februari is één van de meest legendarische en bekendste spellen terug op de radio: de Snipperhit.

Andere manier

In deze nieuwe editie wordt het spel anders gespeeld dan voorgaande jaren. Tussen 8 en 26 februari gaan namelijk zestig hits de beruchte versnipperaar in. Ieder programma introduceren de dj’s een nieuwe Snipperhit en de jackpot wordt bepaald door een speciaal prijzenrad, waardoor luisteraars direct kans maken op een bedrag van maximaal €2.500,-.

Snipperhit-rad

Zodra luisteraars in de uitzending komen, geeft de dj een slinger aan een speciaal Snipperhit-rad waarmee de jackpot wordt bepaald. Vervolgens gaat een hit door de beruchte versnipperaar, waarna het aan de luisteraar is om de titel en bijhorende artiest te raden.

Geldbedrag

Raadt de luisteraar de Snipperhit? Dan krijgt deze gelukkige winnaar het bijhorende geldbedrag. Indien de luisteraar de hit niet herkent, mogen andere luisteraars een poging wagen. Als na drie kandidaten de Snipperhit niet geraden is, vervalt de opgave en wordt in het eerstvolgende programma een nieuwe opgave geïntroduceerd.

Spelen

De Veronica Snipperhit wordt van maandag 8 februari tot en met vrijdag 26 februari elke werkdag tussen 07:00 uur en 19:00 uur gespeeld. Meespelen kan via de rode button in de Veronica app.
Vanaf maandag 8 februari is ook de vernieuwde programmering te horen op de radiozender van Talpa. Meer informatie op de website van de radiozender.

Sociale media: