Radio Veronica start op 2 januari met nieuwe programmering

De commerciële radiozender Radio Veronica komt met ingang van 2 januari 2017 met een nieuwe programmering.

Radiobedrijf

De nieuwe programmering komt voort uit het feit dat Radio Veronica en Sky Radio nu één radiobedrijf vormen met Radio 538 en Radio 10. DJ’s van Radio 538 zullen vanaf 2 januari aanstaande ook te horen zijn op Radio Veronica.

Nieuwe programmering

In het nieuwe jaar zijn dj’s Niek van der Bruggen, Jeroen Nieuwenhuize, Dennis Ruyer en Tim Klijn maandag tot en met vrijdag te horen op de radiozender. Jeroen van Inkel en Martijn Muijs presenteren de programma’s in het weekend.

Muzikale focus

De muzikale focus van Radio Veronica verschuift van 80’s en 90’s muziek naar eigentijdse én tijdloze pop en rock hits. Om de nieuwe muziekprogrammering mogelijk te maken zal het muziekformat op Radio Veronica worden uitgebreid. ‘Door deze beweging sluiten de beoogde doelgroepen van Radio Veronica, Veronica TV en Veronica Magazine bovendien weer goed op elkaar aan’, aldus het persbericht.

“Legendarisch radiomerk”

Dave Minneboo – directeur radio: ‘Radio Veronica is het meest legendarische radiomerk van Nederland met een rijke historie. Met de komst van deze ervaren dj’s gaan we met het sterke merk Veronica een nieuw hoofdstuk in. Sinds oktober jl. vormen 538, Radio 10, Sky Radio en Radio Veronica samen één bedrijf. Een fris geluid met eigentijdse én tijdloze ‘icons of pop’. Radio Veronica gaat een nieuwe fase in die goed aansluit bij de beoogde doelgroep. De zender gaat haar muzikale vleugels maximaal uitslaan, ook de pop en rock hits van nu worden onderdeel van de Radio Veronica playlist.”.

DJ’s

In de nieuwe programmering is er geen ruimte meer voor onder andere  Rick van Velthuysen, Michael Blijleven, Bart van Leeuwen en Kees Baars . Jeroen van Inkel en Martijn Muis zijn met ingang van januari alleen in het weekeinde te horen.

[textblock style=”2″]
Programmering vanaf 2 januari 2017:

Maandag tot en met vrijdag:
06-10 uur Niek van der Bruggen
10-12 uur Jeroen Nieuwenhuize
12-16 uur Tim Klijn
16-19 uur Dennis Ruyer
19-22 uur Dennis Hoebee
22-02 uur Gert-Jan van Ackooij

Zaterdag en zondag:
08-12 uur Silvan Stoet
12-16 uur Jeroen van Inkel
16-20 uur Martijn Muijs
20-00 uur Jurjen Gofers
[/textblock]

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.