Radio Veronica tot 10 december in teken van de Top 1000 Allertijden

Radio Veronica staat tot en met zaterdag 10 december geheel in het teken van de Top 1000 Allertijden. De komende weken stellen luisteraars de lijst zelf samen en staat iedere dag één artiest met een Top 1000 Allertijden-hit centraal op het station.

Stemperiode Top 1000 Allertijden

K’s Choice bracht vanochtend de allereerste stem uit op de Radio Veronica Top 1000 Allertijden tijdens Jeroen van Inkels ochtendshow Rinkeldekinkel. Met een stem op ‘The Winner Takes It All’ van ABBA opende de Belgische groep officieel de stemperiode voor de hitlijst. Tot en met woensdag 30 november 20.00 uur stellen luisteraars de lijst der lijsten zelf samen met hun stem via de website van de radiozender.

Song of The Day

Radio Veronica-luisteraars maken tot aan de start van de Top 1000 Allertijden op 3 december iedere dag kans op €1000,- met de ‘Song of The Day’. Gedurende 26 dagen staat iedere dag één artiest met een specifieke Top 1000-hit centraal; de Song of The Day. Wanneer het nummer voorbij komt op het station, maken luisteraars kans op het felbegeerde geldbedrag door zo snel mogelijk naar de studio te bellen.

Waylon live in concert

Dit jaar worden op donderdag 24 en vrijdag 25 november de beste, grootste en meest bijzondere hits uit de Top 1000 Allertijden live ten gehore gebracht door zanger Waylon in Rotterdam Ahoy. Het eerste concert op donderdag 24 november is geheel uitverkocht. Voor het concert op vrijdag 25 november zijn nog enkele tickets beschikbaar.

Radio Veronica Top 1000 Allertijden

Van zaterdag 3 tot en met vrijdag 9 december is de veertiende editie van de Top 1000 Allertijden te horen op Radio Veronica. Vorig jaar domineerden ‘Bohemian Rhapsody’ van Queen, ‘November Rain’ van Gun’s N’ Roses en ‘Clocks’ van Coldplay de top van de lijst. Op zaterdag 10 december wordt de Top 100 van de de lijst nogmaals uitgezonden.

Radio Veronica is landelijk te ontvangen via FM, DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Tweets:

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.