Radio Veronica van start met Top 1000 Allertijden

Om 12.00 uur is de dertiende editie van Radio Veronica’s Top 1000 Allertijden gestart op de commerciële radiozender. Zanger Waylon opende de Top 1000 officieel vanaf het Veronicaschip in Amsterdam. Waylon komt dit jaar zelf op plaats 810 binnen met zijn grootste hit Wicked Way.

De Top 1000 Allertijden is tot en met 11 december te horen op Radio Veronica. Vanaf 12 december start de Top 1000 Allertijden Bingo op het radiostation. Luisteraars hebben de afgelopen weken gestemd op hun meest favoriete hits allertijden via radioveronica.nl.

Bohemian Rhapsody

Ook dit jaar zijn de tijdloze klassiekers nog steeds razend populair. Zo staat Bohemian Rhapsody, een van de grootste hits van Queen, voor de vierde keer op nummer 1. Daarnaast domineren ook November Rain van Gun’s N’ Roses en Clocks van Coldplay de top van de lijst.

Bingo

Van 12 tot en met 24 december start de Top 1000 Allertijden Bingo op de radiozender. Ieder uur, tussen 9.00 uur en 16.00 uur, trekken de Radio Veronica-dj’s een bingo-getal dat staat voor een van de Top 1000 Allertijden-hits. Hierbij zijn vele prijzen te winnen.

De gehele lijst en achtergrond informatie over de Top 1000 Allertijden is te vinden via de website van de radiozender. Daarnaast is het mogelijk om het gehele jaar naar de muziek uit de Top 1000 Allertijden te luisteren via een speciale digitale themazender: Veronica Top 1000 Allertijden.

Actie Pepernoot

Vanmorgen heeft Radio Veronica ook de Actie Pepernoot afgesloten. Veroniklaas en Erik de Zwart overhandigden vandaag de cheque aan Jan Wezendonk, directeur van het Nationaal Fonds Kinderhulp. De opbrengst gaat daarmee naar Actie Pepernoot waardoor dit jaar 54.576 extra kinderen een cadeautje ontvangen op pakjesavond. Erik de Zwart: ”De afgelopen periode is alles op alles gezet om zoveel mogelijk pakjes voor de kinderen op te halen. Samen met het Nationaal Fonds Kinderhulp zijn we ontzettend trots op het eindresultaat voor Actie Pepernoot.”

Promo Veronica Top 1000 Allertijden

https://www.youtube.com/watch?v=oEcmmWfTuMo

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.