RADIONL/TV Oranje: Gebroeders Ko zijn ‘Carnavalskneiter 2019’

Het nummer ‘Nooit meer doen’ van Gebroeders Ko is door de kijkers en luisteraars van TV Oranje en RADIONL uitgeroepen tot ‘Carnavalskneiter 2019’.

Carnavalshit

De winnaar van de jaarlijkse verkiezing werd vanmiddag bekendgemaakt in de uitzending van RADIONL. De Gebroeders Ko (Ton en Gerard Koopmans) scoren dit jaar een grote carnavalshit met een vrolijk liedje over dronken misstappen en plechtige beloftes. De bijbehorende clip werd opgenomen in nachtelijk Breda, met een gastrol voor de Alpenzusjes.

Stemmen

Muziekzenders TV Oranje en RADIONL organiseren elk jaar gezamenlijk de verkiezing van de Carnavalskneiter. De afgelopen elf dagen is via internet massaal gestemd op een lijst met meer dan 150 nieuwe Nederlandse carnavalsliedjes. De elf nummers die van het publiek de meeste stemmen kregen, vormen de ‘11 van Oranje’. De nummer één van de lijst wordt uitgeroepen tot Carnavalskneiter. Gebroeders Ko bleken dit jaar de grote favoriet. De volledige ‘11 van Oranje’ van 2019 is na te lezen op Internet.

Volop carnaval vieren bij TV Oranje

De complete ’11 van Oranje’ is bij TV Oranje te zien op vrijdag 1 maart vanaf 23.11 uur en zaterdag 2 maart vanaf 11.11 uur. Deze uitzending is vanaf zondag ook te bekijken via ‘TV Oranje Gemist’ op www.tvoranje.nl. Tijdens carnaval is TV Oranje verder weer dé feestzender van Nederland, met non-stop carnavalsclips van eigen bodem.

Van vrijdag 1 tot en met dinsdag 5 maart is er bovendien elke dag een aflevering te zien van het programma Confetti Knallers, met recente carnavalshits van Nederlandse artiesten. Confetti Knallers is elke dag te zien om 12.00 en 19.00 uur. De presentatie is in handen van Perry Kramps.

De televisiezender is te zien in de aanvullende pakketten van onder andere Ziggo en KPN.

Video: