Radiozender Good Country te beluisteren in Rotterdamse ether

Sinds vrijdagmiddag kunnen liefhebbers van Country-muziek terecht op de radiozender Good Country. De radiozender is te beluisteren in de regio Rotterdam via de middengolf en wereldwijd via Internet.

Good Country

De radiozender Good Country biedt de allerbeste country muziek en daarnaast zijn er gepresenteerde programma’s zoals Hits from the Heartland en Country Geluiden. De programmering van de radiozender gaat komende week officieel van start.

Luisteren

In de regio Rotterdam is de radiozender te beluisteren via 828 kHz op de middengolf. Wereldwijd kan de radiozender waarin Country-muziek centraal staat worden beluisterd via Internet.

Wereldstad Radio

Voorheen werd de middengolffrequentie 828 kHz gebruikt door Wereldstad Radio Rotterdam. Deze radiozender is binnenkort weer te beluisteren via 1485 kHz in de regio Rotterdam. Daarnaast blijft de radiozender wereldwijd te beluisteren via Internet.

Samenwerken

Bij bepaalde evenementen zullen Wereldstad Radio en Good Country gaan samenwerken en zullen beide radiozenders te horen zijn via zowel 828 kHz als 1485 kHz. Dit zal begin september het geval zijn tijdens de Wereldhavendagen in Rotterdam.

Meer informatie over de radiozender vind je hier.