Radiozender RADIONL breidt programmering uit

De regionale commerciële radiozender RADIONL breidt per aanstaande maandag, 12 juni, haar programmering verder uit. Dit bericht de radiozender in een persbericht.

Uitgebreid

Het aantal uren met presentatie wordt flink uitgebreid. “Uit onderzoek blijkt dat onze luisteraars gepresenteerde programma’s als gezellig ervaren. Met deze uitbreiding van de programmering gaan we in de behoefte van veel luisteraars voorzien, aldus directeur Nico Silvius.

DJ’s

De nieuwe programmering van de radiozender ziet er per aanstaande maandag als volgt uit: 06.00-10.00 uur “Morgenstond” met Marcel de Vries, 10.00-12.00 uur “Werk In Uitvoering” met Perry Kramps, 12.00-15.00 uur “Op Volle Kracht met Hessel Wijkstra, 15.00-19.00 uur “Oost West, Thuis Best” met Kevin Smit en 19.00-21.00 uur “Dag In, Dag Uit” met Perry Kramps.

Verdubbeld

In deze nieuwe programmering wordt het aantal gepresenteerde uren bijna verdubbeld. Naast de interactie met luisteraars en artiesten is er ook ruimte voor nieuws, weer en verkeer. Uiteraard blijft de Nederlandse muziek centraal staan, aldus de radiozender in een persbericht. RADIONL is in een groot deel van Nederland te ontvangen via FM, DAB+, via vrijwel alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Nieuw luisterportal

Het bedrijf achter de radiozender RADIONL heeft sinds kort ook een nieuw luisterportal gelanceerd Internet: NLRADIO. Via de pagina kan eenvoudig worden geluisterd naar RADIONL maar ook naar de zusterstations Waterstad FM, Joy Radio, Radio Decibel, Frysk FM, Grunn FM en Freez FM.

“Onze online radio player is uitermate geschikt voor alle browsers, mede dankzij HTML5 heb je geen flash nodig om online radio te luisteren. Ook kun je met je smartphone of tablet online radio luisteren via NLRADIO.”,aldus het bedrijf achter de website.

Sociale Media:

https://www.facebook.com/radionlfm/posts/1685794261449548:0