Real Madrid-Ajax live bij NOS en Sport1

voetbalDe Champions League-wedstrijd Real Madrid-Ajax is dinsdagavond live te zien bij de NOS op Nederland 3 en betaalzender Sport1. Op Sport1 zijn ook andere wedstrijden uit de Champions League live te zien. 

‘Overwinteren’ in de Champions League zit er voor Ajax niet meer in. Een doorstart in de Europa League nog wel. Een zege bij Real Madrid is vanavond voldoende. Ajax wacht de zware taak de Nederlandse eer hoog te houden op de Europese velden, nu PSV en FC Twente zich in de Europa League hebben laten afserveren.

NOS op Nederland 3
De NOS zendt op Nederland 3 de wedstrijd Real Madrid-Ajax vanavond live uit. Het commentaar tijdens de wedstrijd is van Frank Snoeks. De analyses zijn in handen van Jan van Halst en Youri Mulder. De uitzending begint om 20.15 uur op Nederland 3. De wedstrijd is ook live te zien via Internet: http://nos.nl/sport/voetbal/champions-league/livestream/. Na afloop zijn er samenvattingen te zien van de overige wedstrijden in de Champhions League: Borussia Dortmund – Manchester City, AC Milan – Zenit St. Petersburg, M├ílaga CF – Anderlecht, Olympiakos Piraeus – Arsenal, Montpellier – Schalke 04, Paris Saint Germain – FC Porto en Dinamo Zagreb – Dynamo Kiev.

Sport 1 
De wedstrijd Real Madrid-Ajax is ook live te zien via betaalzender Sport1. Op Sport1 Select (HD) is de wedstrijd vanaf 20.45 uur te volgen. Commentaar is in handen van Richard van Iterson. Op Sport1 Voetbal HD is de wedstrijd Borussia Dortmund – Manchester City FC te zien (commentaar in handen van Vincent Schildkamp). Daarnaast zijn er ook live wedstrijden te zien uit de Champions League op de overige Sport1-kanalen. 

Pay-Per-View in de aanbieding bij Z
Abonnees bij kabelaar Ziggo kunnen de wedstrijden uit de Champhions League via de Ziggo-dienst ‘TV op Bestelling’  de wedstrijden uit de Champions League deze week met korting bestellen. Normaal kost een wedstrijd 5,95 euro per wedstrijd. Tot en met 9 december kost een wedstrijd 2,98 euro. Meer informatie via: Ziggo.nl