Record aantal bezoekers Heppieview-tour in Lopik

De Heppieview-tour in de zendmast van Lopik in IJsselstein heeft afgelopen weekeinde een record van 1800 bezoekers op de been gebracht. Dit heeft Nina Schmitz van de Stichting Heppie gezegd in het radioprogramma Medialand op Alphen Stad FM.

De Stichting Heppie organiseert samen met zendmast-eigenaar Alticom de Heppieview Tour. De opbrengst van de tour komt geheel ten goede aan de Stichting Heppie.  De Heppieview-tour die afgelopen weekeinde neerstreek in Lopik bracht een record aantal bezoekers op de been. Dit is volgens Nina Schmitz tot op heden de best bezocht zendmast.

Via Internet waren de kaartjes afgelopen donderdag al uitverkocht, aan de deur konden tijdens het weekeinde nog wel kaarten worden verkocht. De bezoekers konden zowel op zaterdag als zondag genieten van een groots uitzicht op 80 meter hoogte. Vrijwilligers van het Omroeproep-zendermuseum beantwoorden vragen van bezoekers over de toren.

De eerst komende Heppieview-tour wordt gehouden op 6 en 7 september in Hilversum. Dan zal de Alticom-zendmast nabij het Mediapark worden opengesteld voor het publiek. De openstelling van deze zendmast valt samen met de Openstudio Dagen in Hilversum.