Regionale omroep NH dit weekeinde dartszender met Finder Darts Masters

De regionale televisiezender NH wordt dit weekeinde omgetoverd tot dartszender. De zender zendt het hele weekeinde de Finder Darts Masters live uit. Dit toernooi wordt gehouden in het Noord-Hollandse Egmond aan Zee.

Finder Darts Masters

De Finder Darts Masters, voorheen de Zuiderduin Masters, is een van de grootste darttoernooien van Nederland. Het toernooi is onderdeel van de British Darts Organisation (BDO). Bekende deelnemers dit weekeinde zijn onder andere Scott Waites, Martin Atkins, Tony O’Shea, Scott Mitchell, Wesley Harms en Martin Adams. Aan het toernooi doen dit weekeinde maar liefst acht Nederlanders mee.  Ook titelverdediger Glen Durrant is dit jaar van de partij.

Live

Net als de afgelopen jaren is het toernooi in Hotel Zuiderduin in Egmond aan Zee live te volgen bij de regionale omroep van Noord-Holand. Dat kan via tv, maar ook op de website en de app van de regionale omroep.

Uitzendingen

Vrijdagavond beginnen de uitzendingen vanuit Egmond aan Zee om 19.00 uur en duren tot middernacht. Zaterdag is er van 12.00 – 17.00 uur en 19.00 uur tot 0.00 uur darts te zien bij NH. Zondag wordt de eerste dart om 11.30 uur gegooid en RTV NH blijft het toernooi volgen tot de winnaar bekend is.

App en website

Op de site en in de app van de regionale zender is naast live wedstrijdverslagen ook een liveblog te vinden. NH is te zien via vrijwel alle digitale televisiepakketten en internet. Bij kabelaar Ziggo is het kanaal landelijk te zien op kanaal 707 van het digitale basispakket en bij KPN Interactieve televisie op kanaal 509.

Tweets:

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.