Regionale radiozender NH Radio komt met nieuwe programmering

Per 2 september krijgt de regionale radiozender NH Radio uit Noord-Holland een nieuwe programmering. Robert ten Brink, Johan Derksen, Leo van der Goot en Mart Smeets krijgen een programma in deze nieuwe programmering.

Robert ten Brink

Naast de eerder aangekondigde komst van Eddy Keur op vrijdag en zaterdag, maakt de regionale zender nu ook ruimte vrij voor Robert ten Brink, die wekelijks zijn eigen programma Radio Robert gaat presenteren. De eerste uitzending is maandag 4 september van 21.00 tot 22.00 uur.

Meer grote namen

Andere opvallende namen in de nieuwe programmering zijn onder andere Johan Derksen, Leo van der Goot en Mart Smeets. Zij gaan wekelijks hun passie voor muziek delen met de luisteraars.

“Dichtbij en persoonlijk”

De stationsmanager van NH Radio, Arjan Snijders, is blij met de veranderingen. “Met NH Radio willen we dichtbij zijn, persoonlijk, in een één-op-één-relatie met de luisteraar“, licht hij toe. “Met deze nieuwe programmering, die mede tot stand is gekomen in samenwerking met Harry de Winter van 40UP Radio, ben ik ervan overtuigd dat we de luisteraar nog meer kunnen inspireren.

In de nieuwe programmering wisselen pianist Cor Bakker en actrice en muzikant Ricky Koole op zondag van plek. De keuze van Cor verhuist naar 10.00-12.00 uur en Zondagmiddag met Ricky Koole gaat naar 12.00-14.00 uur.