Reizen Waes is best gewaardeerde Vlaamse BVN-programma

BVN, de publieke televisiezender voor Nederlandstaligen in het buitenland, heeft het VRT Eén-programma Reizen Waes onderscheiden met de BVN-trofee voor het best gewaardeerde Vlaamse BVN-programma van het televisieseizoen 2014-2015. VRT Eén-collega Cath Luyten overhandigde de trofee vanmorgen aan programmamaker Tom Waes

Waardering

Met een waardering van 8,3 op 10 behaalde Reizen Waes een even hoge waardering als het programma De Ridder, dat vorig jaar nog de BVN-trofee won. Maar omdat Reizen Waes door meer mensen bekeken en dus beoordeeld werd, gaat de trofee dit jaar naar het reisprogramma van Tom Waes. De waarderingscijfers zijn gebaseerd op een klantentevredenheidsonderzoek dat de televisiezender al sinds 2007 jaarlijks laat uitvoeren. Het journaal blijft het best bekeken Vlaamse programma op de zender.

Reizen Waes

Reizen Waes is een televisieprogramma op VRT Eén. Het programma wordt gepresenteerd door Tom Waes en loopt sinds 3 september 2013 op VRT Eén. Vanaf 28 maart 2014 wordt de serie ook uitgezonden in Nederland op NPO 3. In het programma reist Tom Waes door landen en gebieden die toeristen vaak links laten liggen vanwege onrust, natuurrampen of andere gevaren.

Floortje Naar Het Einde Van de Wereld

BVN heeft in oktober jl. ‘Floortje Naar Het Einde Van De Wereld’ van Floortje Dessing onderscheiden met de BVN Trofee voor Best Gewaardeerde programma.

Buitenland

BVN is wereldwijd 24 uur per dag gratis te ontvangen via satelliet en internet via www.bvn.tv/bvnlive (behalve in Nederland en België). De zender is een samenwerkingsverband tussen de NPO (Nederlandse Publieke Omroep) en de Vlaamse publieke omroep VRT .

Tweets:

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.