Remco van Leen, directeur Content, weg bij Talpa Network

Remco van Leen, directeur Content bij Talpa Network, heeft in goed overleg besloten zijn taken per 1 oktober a.s. neer te leggen. Dit bericht Talpa in een persbericht.

Strategie

Remco van Leen was sinds 1 augustus 2016 verantwoordelijk voor de strategie van de televisiezenders van Talpa Network: SBS6, Net5, Veronica en SBS9.

Erkentelijk

Talpa Network is Van Leen erkentelijk voor zijn bijdragen aan de ontwikkeling van de zenders tot merken die 24 uur per dag en zeven dagen per week in verbinding staan met de consument. De taken van Van Leen worden met ingang van 1 oktober waargenomen door directeur Televisie Karin de Groot en de zenderteams.“, aldus het mediabedrijf in een persbericht.

Marc van Ree

Eerder deze week werd bekend dat Marc van Ree, hoofdredacteur van Hart van Nederland (SBS6) afscheid neemt. Van Ree was elf jaar actief voor het programma Hart van Nederland.

Nieuwe uitdaging

Marc heeft besloten nieuwe uitdagingen aan te gaan. Na 22 jaar dienstverband bij SBS/Talpa Network en 11 jaar hoofdredacteurschap van Hart van Nederland is hij hieraan toe, heeft hij ons aangegeven. Talpa Network is Marc heel dankbaar voor al zijn bijdragen aan het succes van onze zendergroep en het bedrijf. We wensen hem heel veel succes bij wat hij hierna gaat ondernemen.”, aldus Talpa.