Remy Bonjasky analist bij GLORY-wedstrijden op Veronica

Remy Bonjasky gaat samen met presentatrice Hélène Hendriks commentaar geven bij de kickboks-wedstrijden van GLORY op Veronica.

Ervaring

Er zijn verschillende vechters geweest die de top hebben bereikt in de sport van kickboksen, maar geen van hen heeft zijn plaats verdiend in het kickboksen op de manier die Remy Bonjasky heeft. Bonjasky heeft een lichaamsbouw van een geboren talent en echt geschiedenis geschreven in de wereld van kickboksen. Met deze kennis is Remy Bonjasky een goede aanvulling op Hélène Hendriks.”, aldus Veronica in een persbericht.

Remy Bonjasky gaf eerder ook al de analyses bij de sportzender Ziggo Sport. Deze zender verloor de uitzendrechten eerder dit jaar aan Veronica.

GLORY 57

Zaterdagavond zijn de verrichtingen van de kickboksers te zien tijdens het evenement GLORY 57 in de Chinese miljoenenstad Shenzhen. Hier vecht wereldkampioen lichtgewicht Sitsongpeenong uit Thailand tegen Grigorian uit Armenië. Veronica zendt de wedstrijden zaterdagavond uit vanaf 23.05 uur.

GLORY 59

Op zaterdag 29 september komt GLORY weer naar Nederland. Dan zal GLORY 59 plaatsvinden in de Johan Cruijff ArenA. De Nederlander Rico Verhoeven neemt het dan op tegen de Brazilliaan Guto Inocente. Robin van Roosmalen neemt het in Amsterdam op tegen Petchpanomrung Kiatmookao. Veronica zal dit evenement live uitzenden.