Replay TV nu ook beschikbaar op Horizon Go app van Ziggo

Klanten van kabelaar Ziggo met een Horizon mediabox kijken vanaf vandaag op hun smartphone en tablet ook gebruik maken van de Replay TV-dienst. Voorheen was deze dienst alleen beschikbaar op de Horizon mediabox zelf. Ziggo heeft vandaag een update uitgebracht voor de Horizon Go-app voor Android en iOS. Ziggo-abonnees zonder Horizon mediabox kunnen geen gebruik maken van de dienst.

Replay TV

Met de dienst Replay TV kunnen klanten van Ziggo televisieprogramma’s tot zeven dagen terugkijken van ongeveer 60 televisiezenders. Daarnaast is het met Replay TV van Ziggo mogelijkheid om reeds begonnen programma’s vanaf het begin terug te kijken en programma’s door te spoelen. Overigens kun je niet bij alle programma’s ‘doorspoelen’. Sommige programma’s moet je vanaf het begin kijken, zonder de mogelijkheid om bijvoorbeeld vooruit te spoelen.

Smartphone, tablet of website

Replay TV kan eenvoudig gebruikt worden door gebruik van de tv-gids op het televisiescherm. Hiermee kan men een programma zoeken dat in de afgelopen week werd uitgezonden. Circa 80% van de programma’s van alle beschikbare zenders is via Replay TV te bekijken. Deze dienst wordt al enige tijd aangeboden op de Horizon mediabox zelf maar is nu ook beschikbaar op smartphone, tablet of via de website van Horizon.

HD-kwaliteit

Via de Horizon Go app zijn in totaal tot meer dan 100 zenders te zien, binnen- of buitenshuis, met een verbinding via het Ziggo thuisnetwerk of via een Wi-Fi of mobiele 3G/4G verbinding. In deze gratis app is Replay TV dus nu toegevoegd als mogelijkheid. Sinds 1 juli zijn via de Horizon Go app tot 42 zenders beschikbaar in HD-kwaliteit. De in voormalig Ziggo gebied gebruikte Ziggo TV app wordt geheel vervangen door de Horizon Go app. “Er is gekozen voor het Horizon platform, zodat innovaties dan beschikbaar zijn voor het totale huidige Ziggo klantenbestand.”, aldus Ziggo in een persbericht.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.